keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Uutuuksia osa 2

Ja taas on aika uutuuksien.

Tällä kertaa ostoskoriini päätyivät Arlan uuden Lempi-sarjan Turkkilainen jogurtti, Saarioisen uudet leikkeleet ja makean puolelta Fazerin uudet tyylikkäät Berry Pearls-sarjan suklaakuorrutteiset mansikat. 

Tykkään uuden Lempi-sarjan ulkoasusta. Sarjaan kuuluvat myös mm. ruokakermat. Ideana on ollut tuoda keittiöihin luonnollisuuden tuntua ja kieltämättä itselle purkeista tulivat mieleen mökkimaisemat. Muita sarjan tuotteita en ole vielä kokeillut, mutta jogurtin perusteella en tiedä kokeilenkokaan. Maku oli aika pliisu. Ehkä toimii paremmin ruoanlaitossa kuin välipalatuotteena ja silloin, kun lopputulokseen halutaan rakennetta, muttei liikaa happamuutta. Itse taas olen happaman ystävä, joten minua tätä tuote ei vakuuttanut. 

Hintaa tälle 300 g purkille tuli noin 1, 25 euroa, mikä on laktoosittomalle tuotteelle ihan ok. 
Silti, ei jatkoon.


Saarioisen uudet leikkeleet lupaavat ulkoasultaan paljon makua. Molemmat lunastivat kyllä makuodotukset. Lisäksi tuotteille on myönnetty sydän-merkki, mikä lisää plussia näille tuotteille. 150 g pakkaus maksoi reilun 2 euroa. Chili-sitruuna broilerinleikkele oli näistä kahdesta enemmän minun makuuni, se oli raikkaampi ja toi raikkautta myös leivällä. Sen sijaan BBQ on BBQ. Itse en leivälle kaipaa mausteisuutta ja siksi tämä makukinkut jäävät jatkossa kyllä kaupan hyllylle, vaikka kiva tuote muuten onkin. Chili-sitruuna jatkoon!Ja sitten suut makiaksi! Tämä kaunokainen pomppasi silmiini. Maitosuklaalla kuorruttettuja pakastekuivattuja mansikoita. Tyylikäs ulkoasu houkuttelee varmasti muitakin ostamaan. Lisäksi tämä on loistava lahjaidea vaikka kukkakimpun kera.  Suklaapallerot olivat reilun kokoisia ja fazerin sininen maistuu hyvin, mansikan makua voimakkaammin tosin. Paketti on suuri sopiva muutaman kaverin kahvitteluille. Muutama pallero maistui hyvältä, sen jälkeen maku oli aika pliisu. Toisaalta niinhän se saa mennäkin: makeantarve voi tyydyttyä vähäisemmälläkin määrällä kun syö kerralla hyvää ja hyvällä omallatunnolla. Tämä tuote sopii siihen :)

Sarjaan kuului myös toinen versio, maitosuklaalla kuorrutettuja karpaloita. Hintaa paketilla oli 2,5 euroa. Laatuunsa nähden ok hinta. Aion kokeilla myös karpaloversiota, ja hyödyntää lahjaideana, mutta muuten kerran syötynä nämä olivat nähty ja koettu. Jättivät kuitenkin positiivisen fiiliksen :)


Saa nähdä, mitä sitä vielä kaupassa kulkiessa löytää!

-Katja

2 kommenttia:

  1. No, johan sitä on tultu testailtua uusia juttuja. :) Harmi, etteivät kaikki tuotteet vakuuttaneet täysin.

    Jogurttien kokeilu kannattaa, koska testailemalla löytää juuri ne helmet rikastuttamaan arkea. ;)

    VastaaPoista
  2. Joku saa kiksit matkustelusta, joku juhlimisesta, joku uusista kirjoista, minä uusista ruoista :D. aika usein vanhassa vara parempi ;)

    VastaaPoista