perjantai 8. huhtikuuta 2016

Ravitsemusterapeutin vastaanotolle etänä

Nyt on mahdollista päästä ravitsemusterapeutille etänä, paikasta riippumatta!

Olemme ottaneet Terveyspolin puolella käyttöön etävastaanotot terapeuteille (ravitsemus, fysio, psyko) ja hoitajalle. Minun osaltani tämä uusi palvelu tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikenlaisia syömiseen liittyviä pulmia voidaan yhdessä ratkoa missä päin maailmankolkkaa tahansa. Lisäksi avun saaminen siellä missä Sinä olet voi madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä ammattilaiseen hektisemmässäkin elämäntilanteessa. Tutussa ympäristössä kipeistäkin asioista voi olla helpompi puhua.


Etävastaanotot ovat olleet jo koekäytössä ja olen ne itse hyviksi havainnut. Itse asiassa olen tästä todella innoissani, sillä ruudun kautta yhteydenpito on helposti ja vaivattomasti toteutettavissa. Etäyhteys sopii tämän päivän kiireiseen ja liikkuvaiseen arkeen.Yhteiset aikataulut on helpompi sovittaa yhteen, kun matkustamiseen ei kulu aikaa ja voin olla avuksi nopeallakin aikataululla juuri siellä, missä kinkkisiä tilanteita on. Suojatussa yhteydessä asiat eivät ulkopuolisille leviä. Materiaalin saa tarvittaessa jaettua sähköpostitse eli esim. kirjallisia suunnitelmia voi tehdä yhtälailla etänä kuin paikan päällä.  
 
Etävastaanottoa varten tarvitset:
- tietokoneen (jossa on kamera ja mikrofoni)
- tabletin tai kännykän (iOS tai Android-käyttöjärjestelmä)
- toimivan nettiyhteyden
- sähköpostiosoitteen
- ilmaiseksi netistä ladattavan ohjelman, jonka avulla yhteys on turvallinen
 
Huom! Windows-puhelimia yhteys ei tue.
 
Aika etävastaanotolle varataan nettiajanvarauksestamme (www.terveyspoli.fi). Sen jälkeen saat sähköpostitse varmistusviestin, joka sisältää tarkemmat ohjeet etäyhteyden käytöstä ja   ladattavasta ohjelmasta. Ennen sovittua aikaa saat lisäksi sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset terapeutin virtuaali-vastaanottohuoneeseen.

Yhden etävastaanottokäynnin hinta on 50 euroa.  Matkapuhelinverkossa palveluntarjoaja laskuttaa datan siirrosta, joten varmista maksut omalta palveluntarjoajaltasi.  Muista ruksittaa ilmottautuessasi ruutu etävastaanotto-kohdassa.
 

Lisätietoa saat numerosta 010-292 3210 tai sähköpostitse info@terveyspoli.fi
 
Teen edelleen myös. ns. tavanomaisia face to face-vastaanottoja. Ajan voi varata samasta paikasta, myös hinta on sama.
 
Tervetuloa ruudun kautta tai paikan päälle!

 
 
 
 
 


1 kommentti:

  1. Anonyymi4/11/2016

    Tämä palvelu olisi kuin minulle tehty, asun nimittäin Pohjois-Suomessa, itseäni lähin palvelu on Oulussa saakka. Voisin kyllä vakavasti miettiä tätä vaihtoehtoa. Syömishäiriöni on kestänyt jo yli 10 vuotta.

    VastaaPoista