perjantai 8. huhtikuuta 2016

Nettivalmennusta toukokuussa!

Uusia tuulia puhaltaa nyt kaksin verroin!

Nimittäin toukokuussa 2.5 pyörähtää käyntiin ensimmäistä kertaa Terveyspolin historiassa  nettivalmennus, jota minä ja fysioterapeuttimme Titta Rauhala luotsaamme. Aiheena on tietysti hyvinvointi arjen kestävin elämäntavoin.  Tarkoituksena ei ole päästä kesäkuntoon, vaan voida hyvin kaikkina vuodenaikoina. Siksi aloittaa voi vaikka juuri nyt!

Hyvää oloa haetaan joka päivälle 4 viikon ajan. Luvassa ei ole yhden yhtä dieettiä tai laihdutusvinkkiä, ei aamuaerobisia tai muuta pakkoliikuntaa. Tietoakin jaetaan vain perustellusti. Näiden sijaan mukana kulkee koko kuukauden ajan tasapainon käsite koskien ravintoa, lepoa ja liikuntaa, sillä juuri näistä kolmesta perusasiasta on kestävä hyvinvointi tehty. Työtä tehdään kaikilla kolmella osa-alueella viikottain

Ensimmäinen valmennus on suunnattu vain naisille.  Lähtövaatimuksia osallistumiselle ei ole. Voit olla vasta lähtökuopissa tai jo useasti muutoksia yrittänyt ja yrityksissäsi pettynyt, sillä valmennuksessa palaamme muutosten tekemisten juurille. Käymme läpi muutoksen tekemistä vaihe vaiheelta ja käsittelemme yleisiä kompastuskiviä ratkaisuja yhdessä etsien. Tavoitteena on kuukauden aikana oppia ottamaan ohjat omiin käsiin ja jatkamaan muutoksen tiellä hyvien eväiden kera.

Valmennus tapahtuu suljetussa facebook-ryhmässä, jossa jaetaan paitsi tietoa, materiaalia ja tehtäviä, myös arvokasta vertaistukea ja opitaan kokemuksista. Ryhmässä nimittäin on voimaa! Me valmentajat vastaamme ryhmässä esitettyihin kysymyksiin ja toimimme henkisenä tukena uusien elämäntapojen harjoittelussa.

Saat tarkemmat ohjeet toimintatavoista sähköpostiisi ilmoittautuessasi valmennukseen Terveyspolin nettiajanvarauksen kautta TAI sähköpostitse info@terveyspoli.fi Haasteen hinta on 49 euroa ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.4.

Lisätietoa saat numerosta 010-292 3210 tai sähköpostitse info@terveyspoli.fi

Valmennuksessa tavataan!

t. Katja ja Titta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti