keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Mun ensimmäinen kirja!!

Ensinnäkin pahoittelen blogihiljaisuutta, tässä on ollut vähän kaikenlaista pientä ja vähän isompaakin tekemistä, kesäloma kun on alkanut :D.  Ideoita blogia varten olen kuitenkin kypsytellyt mielessäni ja heinäkuussa viimeistään on mm. kuvia tyypillisistä syömisistäni luvassa. Huomenna lähden kesäiselle road tripille, kuulumisiani voi seurata snapchatissa nimellä katjamakel.

Mutta ennen muita juttuja, tulin kertomaan erään taustalla pyörineen pitkän projektin hedelmästä, nimittäin keväällä ilmestyi minun ensimmäinen kirjani. Jee! 


Onnellinen keho on ennen kaikkea muistutus perusasioiden voimasta hyvinvoinnista puhuttaessa. Yhtään laihdutusvinkkiä tai valmista ruoka-tai liikuntasuunnitelmaa ei kirjasta löydy, sillä en usko kuuriluontoiseen tekemiseen ja kaikille sopivaan malliin, vaan yksilölliseen, säännölliseen ja ennen kaikkea arjenkestävään toimintaan.  Onnelliselle keholle ei löydy standardimääritelmää, se ei ole kiinni tietyistä mitoista tai ulkoisista seikoista ylipäätään. Onnellinen keho on kaikkien saavutettavissa oleva kehon ja mielen tila, jonka eteen pitää tehdä työtä päivittäin. Se työ koostuu riittävästä unen ja levon, syömisen ja liikkumisen tasapainosta ja itsensä arvostamisesta. Se työ ei ole ostettavissa kaupan hyllyltä, mutta kerran siitä kiinni saatuaan siitä ei ole valmis luopumaan mistään hinnasta. Se on työtä, jonka arvo on enemmän kuin uskotkaan. Onnellinen keho ei ole rakettitiedettä, vaan erittäin maalaisjärkinen tapa elää ja olla.  Se on kuitenkin itse ensin oivallettava. 

Maalaisjärkinen tyyli näkyy ja kuuluu myös teksteissä. Suosittelen tutustumaan teokseen :)

Hyvää kesää kaikille!

-Katja


7 kommenttia:

 1. Juuri avasin kirjasi, jos sieltä vinkkiä nappaisin :-)

  VastaaPoista
 2. Mä löysin sun kirjan ihan sattumalta kirjastosta muutama viikko sitten (itse asiassa olin kurkkimassa, josko löytyis Ravitsemustiede-kirjasta uusinta painosta, mutta turha unelmoida varaamatta tietysti...). Olin ihan, että "täh, miksi sä et ole yhtään mainostanut tätä ?!". Ihan loistava teos :-). Pitäis tarjota pakolliseksi lukemiseksi jokaiselle ikuisuuslaihduttajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). MOlen ollut aiemmin vähän laiska somettamisessa ja mainostamisessa, mutta olen nyt yrittänyt aktivoitua. Ikuisuuslaihduttajat ovat yksi kohderyhmä kirjalle, mutta periaatteessa toimisi myös yleisteoksena, maalaisjärkistä sisältöä ja perusasioista muistuttamista kun teos sisältää :)

   Poista
 3. Kiitos kirjavinkistä. Täytyy katsoa jos löytyisi kirjastosta tai voihan sen myös aina ostaa. Mahtavaa, että olet kirjoittanut kirjan! :)

  Odottelen tulevia postauksia ja tuo tyypillinen syömisesi kuvien kera kuulostaa kivalta. Voi olla, että siitä saa vinkkejä myös omiin syömisiin.

  Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kirjan kirjoittaminen on ollut pitkään haaveena, joten olen myös tyytyväinen :). Blogi aktivoituu nyt heinäkuussa, seurailehan :). Kuvia on luvassa aiempaa enemmän juuri vinkkimielessä.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista