keskiviikko 24. elokuuta 2016

Keskiviikon kaaoskeittoa

Kattilallinen keittoa saa tämän tytön hymyilemään. Tänään taas kasasin isoon kattilaan hautumaan ripellyksiä jääkaapin sisällöstä. Lopputulos: Äärettömän hyvää ruokaa! Mieheltäni sateli myös kehuja, jotka lämmittivät mieltäni entisestään. Tämä päivä on muutenkin ollut erittäin onnistunut ja aurinkoinen, joten annan keskiviikolle arvosanaksi täyden kympin!

Värikästä kaaoskeittoa kehiin, volá!

Bataattia, paprikaa, kesäkurpitsaa, maissia,  kanan jauhelihaa, chorizotikkuja, pestoa, kanafondia (tai vastaavia aineksia)

Pilkotaan kasvikset ja tikut, paistetaan jauheliha ja lisätään pesto (1-2 rkl).

Keitetään bataattilohkoja vedessä, johon lisätään fondi (1 rkl). Noin 10 min kuluttua lisätään muut ainekset ja annetaan kiehua vielä 5-10 min. Tarkistetaan maku.

Nautitaan esimerkiksi maustamattoman tuorejuuston kera. Nam!


Hyvää keskiviikon jatkoa kaikille!

-Katja

Ps. Illalla alkaa odottamani uusi ohjelma Livillä, nimittäin Maaret Kallion luotsaama Yhden illan juttu. Saa nähdä millainen se on :)4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ihana kuulla, että sulla on ollut onnistunut päivä. :)

  Keitot on kyllä arjen pelastus, sillä isosta kattilasta riittää ruokaa moneksi kerraksi. Etenkin näin syksyllä lämmittävät keitot uppoavat paremmin kuin hyvin. :)

  Oma lemppari keittoni on kasviksista: http://ruoka.fi/reseptit/ruokaisa-kasviskeitto

  Rentoa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keitot, kiusaukset, padat... helppoja tehdä isoja annoksia ja saada yhdestä ruoasta todella monipuolinen. Nam, vaikutti maukkaalta tuo resepti! Ymmärrän, miksi on lempparisi :)

   Poista
 2. En ole yhtään keittoihmisiä, mutta kuvat on kauniita! :) Miekin laitoin tuon Maaret Kallion ohjelman tallennukseen, toivottavasti on hyvä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :). Katsoin ohjelman, mutta ihan en vielä vakuuttunut. Konsepti on kuitenkin mielenkiintoinen, joten annan uuden mahdollisuuden ensi viikolla :)

  VastaaPoista