sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Basilikaa ja valkosipulia

Viikonloput ovat usein minulla ruoanlaittopäiviä. Sunnuntaisin erityisesti koen tarvetta olla luova. Tänään mieli teki itsetehtyä pestoa ja kanaa ja kun kerran pestoa varten ostin reilusti basilikaa ja valkosipulia, kanojen kypsyessä uunissa tekeytyi tomaattikeitto samalla.  Vain muutamasta ainesosasta syntyikin todella värikäs ateriakokonaisuus. Ja mikä parasta, reilumpi määrä ruokaa kerralla tehtynä riittää seuraavallekin päivälle. Ei tarvitse aloittaa uutta viikkoa pohtimalla, mitä tänään syötäisiin :)



Sipulista, valkosipulista, sokerista, suolasta, mustapippurista, juuston jämästä, basilikasta ja tomaattimehusta syntyi keitto.  Kanan päälle laitetussa pestossa puolestaan on valkosipulia, basilikaa, auringonkukansiemeniä, rypsiöljyä, sitruunaa ja ripaus suolaa. Lisukkeeksi tomaatista, paprikasta ja jäävuorisalaatista salaatti. Kaunista, eikö? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti